Stránky

12/25/2014

Keith Richards mal narodeniny alebo Rolling Stones tribute

The Rolling Stones pozná asi každý (ak nie, je celkom vhodné zamyslieť sa:). To, že ja ich milujem (SERIOUSLY, keď som  bola po prvom koncerte RS, hľadala som dom Keitha Richardsa v Londýne :) vie asi dosť mojich blízkych. Ale stále cítim potrebu to rozširovať ďalej. A k tomu 18. decembra mal Keith Richards narodeniny (ten je môj  najobľúbenejší), tak som sa rozhodla sa poohliadnuť na genézu nášho vzťahu:).

Všetko to začalo v roku 2007. Išli sme najprv na Pohodu. Najviac sme sa tešili na Hives a Mando Diao. V tom čase sme to dosť emotívne preživali. Ale to som ešte nevedela čo  ma čaká v nedeľu. Neviem ako vy, ale ja osobne po festivale dojdem úplne mimo, a to ešte som mala ísť na koncert RS, zbaliť sa, prežiť niekoľko hodín na letisku a ráno o 6  letieť do Londýna. Inak koncert bol v Brne a bolo to k albumu Bigger Bang. Predtým som ich iba vnímala ako kapelu čo je docela dosť známa, ale nikdy ma to nenapadlo počúvať viacej. Jedniné čo mi utkvelo v pamäti, je jedna reportáž z ich turné po Japonsku, a ako mláde dievčatá boli značne preemotivované z ich vystúpenia, a dosť mi nebolo jasné, že ako prečo kvôli prestárnutým legendám. Po tom koncerte som to úplne pochopila. 
2007 išli sme na Pohodu
DEC 2008 s exfrajerom sme sa trošku nezhodli, tak na rozveselenie som si urobila taký malý fan art :)
Pohoda 2013

12/15/2014

Spice Girls [asi] klamú

Veci sa dejú, a môj život ma privádza k zisteniu, že Spice Girls v pesničke Wannabe a konkrétne v časti FRIENDSHIP NEVER ENDS klamú. Čo už. Aj tak urgentne zháňam ich originál cd. Keby niekto mal taký poklad nech mi dá vedieť. Inak fotky sú ešte z leta alebo dokonca možno aj pred letom. Boli sme na vernisáži v Chemistry Gallery, žial meno autora som zabudla, a potom sme sa presunuli na UMPRUM party hneď vedľa do Podniku. Dokonca sme stretli aj novodobého Ježiša, ktorý bol v dosť funky nálade, takže sme mohli s ním dobre zasrandovať.

---
worthy
 to listen Spectral


12/07/2014

dinner at 8

So spolubývajúcimi sme sa rozhodli, že urobíme večeru pre našich kamošov. Popri tom ako sme dolaďovali detaily moji hostia čakali u mňa na posteli :]]] Keď som videla sedieť Mira Saba a Paulinemmu, tak som sa nemohla ubrániť myšlienke, že vyzerajú ako dvaja prváci z 1.B. Keby som učiteľka tak sú to moji najobľubenejší žiaci :] totálne lapky!


12/03/2014

Atmoška a H&M Studio SPRING / SUMMER 2015 Preview

Asi nepoviem nič prekvapivé, ale nová kolekcia H&M STUDIO S/S 2015 bola tak super, že úplne všetko by som chcela :]]] Ale zase ja chcem vždy {slovne} všetko, takže po takom prvotnom roztriezvení najviac sa mi páčila metalická bomber jacket, a potom také super  pyžamo a potom biele šaty, simple modrá košeľa, biela mikina so striebornými rukávmi, bledomodrá mikina, kraťasy k pyžamu ... no dobre stále sa mi páči všetko :]]]] Odhliadnuc od super oblečka, to bolo zase super stretnutie super ľudí, v super polo tropical atmoške.  A k tomu vonku ešte pred vchodom hral taký asi pán bezdomovec The Beatles♥.


Super večer, ale to som bola ešte len v polovici. 

WE ARE /

12/02/2014

Warmup party pred Designblokom

Toto bolo ešte troška dávnješie, keď mám byť presná tak tesne pred Designblokom. Najprv sme boli trochu debatovať o našom spoločnom WE ARE / blogu v Café Kumbál. A ja som potom bola pozrieť ešte na párty v HOLPORTE. To som zostala v nemom úžase, na jednej strane nadšenie a na druhej trochu sklamanie zo samej seba, že ako som nemohla vedieť, že taká koncentrácia super designu môže byť na jednom mieste. Vedela som, že tam je iba Kartell a ten sa teda uý aj medztým stihol odsťahovať, ALE prišiel ešte niekto lepší a to KONSEPTI. Seriózne keby mám dom alebo byt tak tam si idem vyberať nábytok presne tam. Najviac sa moje srdce rozochvelo pri spomínanom Konsepti(tu majú mega super vecičky predávajú Vitru, si pamätám ako som sa nemohla rozhodnúť medzi stoličkou od Philippa Starcka a Vernera  Pantona staré nádherné časy), a potom aj Artemide (tak super svetlá majú, že všetky by som asi chcela, teda jasné, že najviac tie ružové a metalické). A aby toho nebolo málo tak do toho dosť super hrala wwera.

#Konsepti #Kartell #Artemide #Holoport #wwera
#ArtemidePrague #Komunardu32 #Design
#Konsepti #Vitra

www.konsepti.com
www.artemide-obchod.cz