Stránky

5/24/2015

Chleba, konfety a Rolling Stones

Toto bola moc fajn soboto-nedeľa. Išli sme na koncert Walter Schnitzelsson, čo hodnotím ako super nápad {ja nie som alebo teda nebola som nejakým fanúšikom SK hudby - nejak extra to nepriťahovalo moju pozornosť až na pár výnimiek (Laco Lučenič a Sounds Like This atď. )} ale po tomto koncerte som zistila, že vlastne SK hudba je celkom super. Hlavne keď hrajú riadne nahlas, punk a má to energiu. Takže som bola dá sa povedať nadšená a to nadšenie vystupňoval ešte cover na konci od Ramones (a to už mi išli myšlienky na CBGB a Ameriku = takže mega kapela keď mi vie takto privodiť takéto príjemné pocity:). No potom klasika malý NuSpirit a zase veľký. Inak v malom Spirite sme našli odkusnutý chleba, ale tak divoko akokeby niekto nejedol 3 dni akože najkrajší bizár za máj - ako kto môže toto doniesť na párty? No kto? Chcem toho človeka spoznať a učiť sa jeho bizarným myšlienkovým postupom :D. No nič nie je lepšie ako poriadny bizár na párty. A inak táto párty bola ešte super v tom, že na afterparty hral Tomáš Sloboda zo Sounds Like This. Akože mohol zahrať Symphaty for the devil do Rolling Stones?  Ufff akože Vianoce v máji, fakt neznášam tancovať sama, vlastne nikdy to nerobím, ale toto sa nedalo ovládať :D!!! Super párty čo vám poviem, chleba, konfety a Rolling Stones :DDD!
 Nie je lepšej pesničky na nedeľu spolu z bizarnými fotkami z párty :D
racionálno zvíťazilo = radšej konfety ako chleba :D
prvoplánový bizár po ceste do klubu
shooting s chlebom musí byť :D

5/21/2015

Throwback Thursday: Alexander Wang pre HaMko ;)

Tak zase moj obľúbený #TBT. Pred Hellowenskou party s tématikou Studio 54 v Embleme sme si dali ešte zahrievaciu party na oslavu noveho oblečka od Alexandra Wanga pre HM. Oblečko bolo fajn, síce veľa čiernej, ale zase aj veľa neoprénu, takže dobre - je to v rovnováhe ;). Mali strašne dobré drinky, ale aj jedlo čo si budeme hovoriť - mám pocit, že mám na fotkách iba ľudí čo jedia alebo pijú :DDD.

Ďalšie fotky budú zase na FB

5/08/2015

1.máj - sviatok práce sme patrične oslávili

Tento večer sme necheli robiť žiadne srandy. Pôvodne sme mali ísť na jeden dva drinky a domov, ale veď to poznáte :DDD. Tak nakoniec sme dali klasicky malý Nuspirit a potom ešte Nu Spirit Club. Podľa fotiek to vyzeralo, že sme konštantne hádzali konfetami, ale bolo to iba také nárazové. A musím uznať progres v našom správaní, už sme sa začali pýtať, že či vôbec môžme :D.


5/04/2015

Party v muzeu A.K.A. after party po design shakeri

Tento večer by sa dal určite označiť ako dosť nečakaný. Mám pocit, že som stihla asi 3 párty, na ktoré som ani vlastne nechcela ísť. Pôvodne sme mali ísť na párty k MBFWP a téma bola black niečo, takže preto včetci v čiernom, ale vstup bol 350 Czk a po pár vínach sa už ani nikomu nechcelo. Otázka bola, že kam potom. Nikto nevedel samozrejme a pri väčšej skupine dosť problém s organizáciou. Nakoniec sme išli do Vlkovky a tam nikto nehral takže sa bol čas pobrať ďalej. Nasledoval Groove bar a potom ešte sme šli do 2.patra. Bola to silná príprava na nedeľnajšie arty :DDD.

Inak párty k Design Shakeru prebiehala vo Veletržním paláci, a musím povedať, že nikdy sa mi tak dobre nepilo víno ako keď viem, že som od Picassa, Matissa, Legera, Zrzavého a všetkých ďalších umeleckýchdiel asi na 30 m. Fatálna chyba, že sa sa nimi nedalo prísť do väčšej interakcie :(.