Stránky

10/27/2014

Je to tak a tak to mám rád!

 Tak toto bolo asi najviac spontánne rozhodnutie ... uhhm teraz rozmýšľam, a chcela som dodať ever, ale nie nebolo. Povedzme, že tak za ten daný mesiac :] Uvedomila som si, že som asi celkom spontánna a nechám sa nahovoriť na čokoľvek :] Inak toto bola "posledná" párty na 007 s PSH minulý rok {také mini pripomenutie akú fun sme mali}.

Takže išli sme tam na aute - to je vždy záruka, že dojdeme skoro domov. A možno preto moc na aute nechodíme :]]] Tentokrát sa náš príchod o dosť pretiahol ako bolo v pláne. Na koncert sme prišli asi 9,20 a o 10 bol už koniec, výrazné šance som tomu nedávala, ale po prvej pesničke a plnej sedmičke, sme sa rozhodli, že kupujeme pivo a domov berieme Modrého andela. K tomu sme začali obvolávať kamošov, predsa len, viac ľudí=viac FUN
 toto musíš počuť, lebo je to super :]

No a prečo tu píšem vlastne o akcii rok starej? Prečitala/pozrela som si tento článok, a tak trochu uvedomila, že to je vlastne o mne a o mojich kamošoch [ĎAKUJEM, že ste a že vás nahovorím na všetko - ani na túto party nikto nechcel ísť:] Takže otázka znie si SNEAKER alebo SHOE? Ja som definitívne sneaker maniak! Tá spontánosť predsa len potrebuje trocha viac pohodlnosti :] ale poďme k veci, máš tiež fotky, videá, čokoľvek čo sa kúpe v búrlivom mori spontánosti? Tak zverejňuj a nezabudni pridávať #sneakerswould.

A možno sa vidíme v nových converskách (6 párov je v hre pre SK & CZ) na nejakej párty, koncerte alebo dokonca priamo v skúšobni Converse v Prahe v rámci projektu Keep Prague Lound na novembrovom koncerte.
#sneakerswould
#sneakerswould
#sneakerswould

Sneaker nebo Shoe?
Sneaker nebo Shoe?

10/26/2014

Lust for art: Vikto Frešo @ Dvořák Sec Contemporary

Viktora Freša som začala registrovať asi prvýkrát keď som bola v prvýkrát v Košiciach :] Jeho veľmi jednoduché, ale za to veľmi priamočiare umelecké vyjadrovanie ma okamžite dostalo - bolo to niečo v tom zmysle " Bol tu Viktor Frešo" mne to prišlo dosť vtipné alebo bizarné!?! A v Prahe bola výstava Art is Nice, bola som aj na vernisáži, ale neviem nájsť fotky. Ale boli sme tam ešte raz, lebo tie z vernisáže mi nevyšli aj tak. Najviac sa mi páčil názov výstavy, neóny s ružovou ♥! Inak v ten deň sme boli na MBFWP a potom na Foot shop párty, tá bola v starej Chemistry gallery (keby sa niekto bál o existenciu CHG tak nemusí, lebo sa iba presťahovala o pár metrov ďalej a už som tam aj bola a som nadšená)!

10/21/2014

Štvrtok 16.10. - bol super deň!

Tak toto bol jeden úžasný štvrtok! A pôvodne sa teda vôbec nezdal byť - keďže som mala veľa vecí na pláne (Odivi late night shopping, Signal festival, Spam Smrt - audiovizuálna show Vladimíra 518 a iných) tak som sa rozhodla, že logisticky sa mi to bude lepšie stíhať na aute. Nestihla som ani začiatok Signalu ani Vladimira :/ a to vďaka super zápcham a žiadnemu voľnému miestu na parkovanie. Nakoniec sme našli miesto na Andeli :]]] Tak som si povedala, že smutná nebudem z toho predsa len sme mali konfety po dlhej dobe a ešte sme si kúpili pivo pre zlepšenie nálady. Začali sme na Hollare a potom sme sa čistou náhodou ocitli v Galérii Jaroslava Frágnera, kde bola vernisáž (o ktorej som nevedela?!? nechápem) Punk v českej architektúre. Ako doprovodný program tam hrali Plexix {no bolo to najlepsie PUNK>PIVO>PRAHA ako za starých čias}. A plus na to sme stretli super sprievodcu, ktorý nás previedol výstavou. Taký úplne super PUNK večer.  

A ešte tam boli fotky domu Franka O. Gehryho v LA, ktorý sme neskutočne dlho hľadali, potom aj našli a ešte knižnica zo Seattlu - také, že super spájanie životných súvislostí :]


10/15/2014

Lust for Art: Rudolf Volráb @ Veletržní palác

Po tejto výstave som si hovorila, že si začnem asi spisovať všetkých českých umelcov, ktorých mám naozaj rada. Na prvom mieste bude asi Volráb so Sýkorom, a to by som musela ešte ďalších posunúť :] Takže noazaj výborná výstava, keď ja som nadšená, čo sa nestáva v lokalite SK/CZ  moc často :] No ale Rudolf mi celkom dosť pripomínal Henriho Matissa [♥] a už bola ruka v rukáve :]]] ešte k tomu úplne super spájanie životných súvislostí - mám fotku s obrazom v novinách a s tým istým naživo ♥ Totálne nadšenie :]

Ozaj spustili sme nový blog WE ARE / tak keby ste zvedavý určite pozrite :]!



10/09/2014

ready for autumn!


Nemusím určite nikomu hovoriť, že jeseň je asi úplne najlepšie obdobie na koncerty . Môj zoznam je teda dosť plný, najviac sa teším na punk {môžu za to aj moje nové conversky a Stiff Little Fingers [totálny mega super punky~punk zo Severného Írska, taký 77 punk, čo mám najviac rada, lebo to je taký ten s tými positive vibes:) a ešte k tomu aj po náročnom punkovom koncerte zostanem ako pani, s tými bielimi plátennými teniskami to bolo predsa len dosť jednorázová záležitosť a už keby dojdem s mojmi najviac milovanámi čisto bielimi air maxami čo i len náznakom špinavými bola by som veľmi nahnevaná}. Takže moje Rubber Converse úplne najviac vhodná obuv na nekľudné punkové koncerty :]

Okrem Stiff Little FIngers, plánujem Dirty Blondes, How to Dress Well, Ukulele Orchestra, Timber Timbre, The Asteroids Galaxy Tour, The Rival Sons, Klaxons, Warpaint, Stimul Festival, George Ezra, Nouvelle Prague 2014 a ešte ostatné ďaľšie :] zoznam koncertov coming soon!


A práve dnes ma čaká KEEP PRAGUE LOUD [záznam bude TU] kde uvidím poprvýkrát brnenský psychadelic pop [dosť vtipná charakteristika:] Ghost of You tak som úplne teším, lebo o nich písal môj NAJ CZ/SK hudoboný časopis Full Moon Zine tak musím ísť :] btw. je to v Converse skúšobni, čo je táka super vec, že mi je až ľuto, že moja hra na ukulele zostala len v rovine rozprávania ako strašne chcem :] inak ak má niekto kapelu, stačí si tam zarezervovať nejaký čas a môžte zadarmo skúšať, dokonca aj s nástrojmi. FB tu.

#sneakerswould, #conversezkusebna, #keeppragueloud

po Zóne A rok 2009, trvanlivosť mojich bielych tenisiek = do jedného koncertu
moje super nezničiteľné Rubber Converse tvoria skvelé kombo s taškou Gilbert & George z Tate Modern